Kırıkkale'mizin çöpü bile çok kıymetli”

 Kırıkkale

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşerimiz Avukat Halil Öztürk, Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu. MPT'nin Kırıkkale'de üretilmesi için oluşturulmaya çalışılan kamuoyuna destek olduklarını bildiren Öztürk, Bizim için Kırı

MHP MYK ÜYESİ AVUKAT HALİL ÖZTÜRK’TEN MPT İÇİN DESTEK AÇIKLAMASI

“Kırıkkale’mizin çöpü bile çok kıymetli”

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşerimiz Avukat Halil Öztürk, Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu. MPT’nin Kırıkkale’de üretilmesi için oluşturulmaya çalışılan kamuoyuna destek olduklarını bildiren Öztürk, “Bizim için Kırıkkale’mizin çöpü bile çok kıymetli. Bu silah Kırıkkale’de üretilmeli” dedi.

“KIRIKKALE’DE ÜRETİLMESİ GEREKİR”

Gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyen ve MPT’nin Kırıkkale’de üretilmesi gerektiğinin altını çizen Öztürk, “MKE’mizin tasarlayıp ürettiği Milli Piyade Tüfeği ile ilgili gelişmeler kaygı vericidir. Kırıkkale MKE Silah Fabrikası’nın alın teri olan MPT’nin üretiminin özel sektöre kaydırılacak olmasını kesinlikle kabul edemeyiz. Kırıkkale’de bu konuda oluşturulmaya çalışılan kamuoyu ve hassasiyetleri biliyor ve çabaları sonuna kadar destekliyoruz. MKE Silah Fabrikası tüfek üretmeyecek de ne üretecek? Bu proje Kırıkkale’de gerçekleştirilmeyecek de nerede gerçekleştirilecek?” diye konuştu.

“SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ”

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bu konuda yürütülecek olan çalışmalara sonuna kadar destek olacağımızı bildirmek istiyorum. MKE’nin kaynakları, alın teri, üretim yetenekleri görmezden gelinemez ve hassasiyetleri yok sayılamaz. Ayrıca, oluşturduğu imkân ve üretim kaynakları da birilerine peşkeş çekilemez. Biz MHP olarak buna müsaade edemeyiz ve karşılığında ne gerekiyorsa yaparız. Bugün gelinen noktada MPT’nin Kırıkkale’de üretilmesi gerektiğini bildirmek istiyoruz” diyen Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

“KIRIKKALE’NİN ÇÖPÜNE BİLE SAHİP ÇIKARIZ”

“Kırıkkale MKE ile var olmuş ve bugünlere gelmiştir. Geçmişte yaşanan sıkıntılar aşılacak beklentisi içindeyken MPT’nin üretiminin özel sektöre kaydırılacak olması MKE konusundaki bugüne kadar yapılan politik söylemlerin ne kadar afaki olduğunu da gözler önüne sermiştir. Biz MHP olarak iktidarımızda böyle olumsuzluklara asla imkân tanımayacağız. MKE’nin fikrini bile kimseye yedirmeyiz. Biz Kırıkkale’nin çöpüne bile sahip çıkarız. Kırıkkale’nin bu konudaki hassasiyetine katılıyor ve desteğimizi bildirmek istiyoruz. MPT Kırıkkale ve MKE’nindir ve Kırıkkale’de kalmalıdır.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ